Gjesdalbuen møter Daniela Lima sammen med Fredrik Skurve som driver Skurve Maskin og Julie Vold fra Rogaland gjenvinning i Tananger. Der er Skurve godt i gang med å samle opp den gamle kunstgressbanen.

Det er mye som skjer i Green Recycling for tiden og praten er god. Den viktigste nyheten nå er at Daniela Lima tok over jobben som daglig leder etter Ådne Espeland. Han vil fortsette i bedriften som økonomisjef.

– Bedriften vokser og med det også mengden av arbeidsoppgaver.  Vi er glade for at vi kunne styrke teamet vårt og at det er Daniela som har blitt med på laget.

Daniela Lima er utdannet innen strategi og kommunikasjon og har lang erfaring fra kommunikasjonsbyråer og oppstartselskap.

– Jeg syns det er veldig spennende og fascinerende at noe som var et miljøproblem, kan brukes om igjen. Da blir det en ressurs, ikke søppel. Selv har jeg alltid vær interessert i miljø og hvordan vi kan løse problemer på en skånsom måte for naturen.

Du kan lese hele saken her.